Darıca Barbaros İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://daricabarbarosilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SIRASÖĞÜTLER MH. AYDINLAR CD. 1669 SK. NO2 DARICA KOCAELİ
VİZYON : Öğrencilerimizin kabiliyetleri ölçüsünde onları en üst düzeye çıkararak, onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi ;toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Sabah Ders Başlama Saati: 08.00 - Sabah Ders Bitiş Saati : 12.50 Öğlen Ders Başlama Saati: 13.10 - Öğlen Ders Bitiş Saati : 18.00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Darıca´ya 504 Nolu otobüs, Gebze´ye 406 Nolu hat ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : SIRASÖĞÜTLER MAH. AYDINLAR CAD.DARICA- KOCAELİ
Yerleşim Yeri : Okulumuz Darıca ilçesinin Sırasöğütler Mahallesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 4 km, İl merkezine 55 km´dir
Kontenjan Bilgileri :